Uurtje met Aandacht

 

Je loopt vast en kunt wel wat hulp gebruiken. Maar je hebt geen zin in het volgen van een workshop of online programma. Gun jezelf een uurtje met aandacht en vervolg na 60 minuten je weg met vernieuwde inspiratie en motivatie en een heldere beeld van de route die voor je ligt.

In een uurtje Met Aandacht

heb ik alle aandacht voor jou en het thema dat je wilt bespreken. Sta je voor een belangrijke keuze? Krijg je sommige gedachten maar niet uit je hoofd? Heb je twijfels over een volgende stap? Ik denk met je mee.

In een uurtje Met Aandacht

brainstormen wij samen over het onderwerp. Stel ik je vragen, deel ik informatie met je om over na te denken, laat ik je verder kijken dan je tot dan toe hebt gedaan. Je zal tot inzicht komen en helder krijgen wat je te doen staat.

in een uurtje met aandacht

 

 

* geef jij aandacht aan datgene wat aandacht nodig heeft!

* krijg je handvatten aangereikt waarmee je vooruit komt

* heb jij een helder beeld wat jouw volgende stap zal zijn

Een heel uur lang is al mijn aandacht voor jou!

 

 

Hoe gaat het in zijn werk: Jij stuurt het verzoek in dat je graag een afspraak wilt maken en een uurtje met aandacht wilt inplannen. Je ontvangt van mij een mail met beschikbare data en tijd. Jij kiest wat voor jou het beste uitkomt en laat mij dat weten. Deze datum hou ik dan direct vrij in mijn agenda. Op de datum zelf zit jij gewoon heerlijk in je vertrouwde omgeving thuis aan tafel met een bakje koffie of thee. Via de link die je hebt ontvangen log je in bij Discord. Dit is een veilige omgeving waar alles besproken mag en kan worden. Een heel uur lang is al mijn aandacht voor jou en gaan we samen met elkaar in gesprek. Niet spannend. Gewoon echte verbinding en aandacht. Een uurtje aandacht reserveer je voor 69 euro incl. BTW. Dan gaan we heel concreet aan de slag om samen tot een mooi resultaat of oplossing te komen. Het enige wat je hoeft te doen is in actie komen en de afspraak plannen!