Omdat iedereen wel een beetje

aandacht kan gebruiken!

Als aandachtgever en gediplomeerd stress- en burn-out coach ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden om er voor andere mensen te kunnen zijn. Ik wil dat op zo’n manier doen dat je door de nieuwe aangedragen informatie tot inzichten komt en jezelf kunt helpen. Omdat ik zelf een burn-out heb gehad, zelfs tegelijkertijd met mijn partner, heb ik ook zelf ervaren wat werkt. De tools en handvatten die ik heb mogen ontvangen en gaandeweg heb ontdekt en ontwikkeld, zet ik nu in om anderen te helpen hun eigen weg te vinden. Ben je op zoek naar een kant en klare oplossing dan kan ik je helaas niet helpen. Heb je een burn-out klik dan hier. Wil je goed voor jezelf zorgen door meer aandacht aan jezelf en je ontwikkeling te besteden? Ik heb een aanbod van mooie aandacht-activiteiten die je daarbij helpen. Ik help je door het stellen van vragen. Door het aandragen van oefeningen. Door samen met jou mee te lopen, te luisteren en wanneer nodig een schop onder de kont te geven. Ik zal altijd eerlijk zijn en je een spiegel voorhouden. We zetten onze stappen met aandacht want op die manier kom je vooruit. Totdat ik niet meer nodig ben en jij je eigen weg kan vervolgen. Lees verder om te ontdekken op welke manieren je aandacht kunt ontvangen. Ik hoop je ooit eens, misschien wel heel binnenkort, te mogen ontmoeten.

 

 

Aandacht voor jou!

Loslaten op papier

Schrijven werkt als een filter. Een filter waardoor je verdriet, pijn, onrust kunt door laten sijpelen en de ruimte krijgt. Via hoofd en hart krijgt het door je handen uiting op het papier. Het geeft inzicht. Het verhelderd een situatie. Het maakt zichtbaar wat er binnen in jou leeft. Een hele mooie manier om thuis in alle stilte tijd en aandacht voor te nemen. Tijd voor jezelf.

 

Aandachtwandeling

In de natuur zijn we misschien wel op ons best. We voelen ons in verbinding met alles om ons heen. Wanneer je veel in je hoofd zit, bezig bent met lijstjes af te werken, alles wat nog moet. Wanneer je zit met wat is geweest of nog moet komen. Door te wandelen kom je steeds meer in je lijf en is er ruimte om te voelen. Door inspanning leveren je meer ontspannen voelen.

Aandachtspreekuur

Er zijn vragen die ons bezighouden waar we zelf niet uitkomen. Soms kan het dan heel handig zijn als je kunt sparren met iemand die er met andere oren naar luistert en met andere ogen er naar kijkt. 1 of 2x in de maand kun je bij mij terecht tijdens het gratis aandachtspreekuur. Je kunt om advies vragen, heel gericht een vraag stellen of gewoon je hart luchten.

Omdat het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen

Doe jezelf aandacht cadeau

Omdat het gewoon fijn is om aandacht aan jezelf te besteden anders dan een bad nemen of je nagels laten doen.

Omdat het heel belangrijk is om op persoonlijk vlak te blijven groeien en jezelf te ontwikkelen.

Omdat het heel fijn is om te stoppen met maar doorgaan en jezelf de ruimte te gunnen om tijd voor jezelf te nemen.

Mijn volledige aandacht

 

Wanneer je gebruik maakt van mijn diensten wil ik je mijn volledige aandacht kunnen geven. Vandaar dat de beschikbaarheid heel beperkt is. Reserveer je plekje tijdig wanneer je zeker wilt zijn van mijn aandacht. Check de activiteitenkalender voor data en beschikbaarheid.

De Aandachtgever geeft

 

Meld je aan en ontvang tips en verhalen over hart en mindzaken en persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik hou je ook op de hoogte van nieuwe data voor aandachtswandelingen, workshops en andere activiteiten.

  Met Aandacht

  Post/bezoekadres:

  Karel Doormanstraat 5

  5463 HE VEGHEL

   

  0613699928

  info@metaandacht.nu

   

  KvK 82111227

  BTW NL003642931B82

   

  Privacyverklaring

  © 2012-2021 Alle rechten voorbehouden