De Shift ’21 – zonder actie geen verandering!

Je kunt er omheen draaien. Je kunt net doen alsof alles goed gaat. Je kunt het ontkennen en doen alsof je er geen last van hebt. Ik heb inmiddels geleerd dat dat niet helpt. Je angsten in de ogen aankijken. Juist datgene doen wat weerstand oproept. Jezelf vragen stellen (ook de lastige) en doorvragen. Dat helpt.

Je kunt van alles willen; beter in je vel zitten, loslaten wat nog steeds een grote impact op je heeft, opkomen voor jezelf, je baan opzeggen en voor je droom gaan, gelukkig zijn! Maar er is een heel belangrijke factor die bepalend is voor de uitkomst: zonder actie geen verandering. 

Het is belangrijk dat je weet dat jij die verandering kunt zijn door het binnen in jezelf te zoeken. Door niet eromheen te draaien. Eerlijk te zijn tegen jezelf. Door weerstand heen te gaan en niet weg te lopen voor wat je zo beangstigd of onzeker maakt.

Ik wilde een programma maken waarin het niet gaat om succesvol zijn, of ambitieus, het perfect voor elkaar hebben en meer en meer willen. Ik wilde een programma maken waar het gaat om gelukkig zijn, tevreden zijn, lekker in je vel zitten en dat die factoren voor het grootste gedeelte niet buiten jezelf liggen. Bewust aandacht hebben voor je persoonlijke ontwikkeling en groei – en dat is precies wat we gaan doen. Met De Shift ‘21 kom je in actie. Je herstelt en versterkt de verbinding met jezelf en krijg je inzicht in je patronen en overtuigingen die je niet vooruit helpen. Oh je gaat zeker wat kuilen en hobbels tegenkomen maar daar liggen de kansen om te groeien! En dan wanneer je dat aanpakt, dan zul je merken dat er een ruimte komt om weer jezelf te zijn en een balans te voelen die je al lange tijd kwijt was. Je gaat hier zoveel baat bij hebben.

Met De Shift ’21 ga je echt stappen zetten op weg naar een gelukkiger jij. Ik ga je alles wat ik heb geleerd, alle praktische tools en tips ga ik met je delen. Geloof me dit programma maakt echt het verschil. 

We starten 15 februari maar je kunt op vanaf die datum elk moment aanmelden.  Klik hier voor meer informatie. 

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *