Richt je energie op vreugde!

Oké. Klinkt makkelijker dan dat het misschien is. Want je moet weten dat de problemen waar je voor wegloopt, de dingen waar je je ogen voor sluit, de angsten die je niet overwint, ervoor zorgen dat je energie continue wegvloeit.

Ik kan het me nog goed herinneren. De dag moest nog beginnen en ik was al moe. Voelde me compleet uit balans. De energie vloeide weg door belemmerende gedachten, angsten en vluchtgedrag. Ik kwam daardoor in een vicieuze cirkel vast te zitten.

Door niet voor mijn problemen weg te lopen en mijn angsten te overwinnen. Door verantwoordelijkheid te nemen en andere keuzes te maken kon ik kleine veranderingen doorvoeren. Ik doorbrak de cirkel en kreeg weer meer energie.

Verwacht niet dat alles in een keer opgelost is als je een grote verandering doorvoert. Het zijn vaak die kleine veranderingen die het verschil maken.

, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.