Welke les ik zeker meeneem naar 2021!

Het is de tijd van het jaar dat we terugkijken op wat is geweest. Nu vind ik het niet nodig om er heel lang bij stil te blijven staan maar voordat je het nieuwe jaar ingaat is het een goed moment om te reflecteren op wat je hebt gedaan en waar je nu staat.

Zo heb ik mijn mind-en heart notities van het afgelopen jaar erbij gepakt en ik laat mijn blik rusten bij sommige dikker geschreven en onderstreepte zinnen. Ik lees over wat niet zo goed ging en wat ik daarvan heb geleerd. Met smiley faces en hartjes opgeleukte pagina’s trekken extra mijn aandacht. Er  ging ook veel goed 😉 De notities helpen mij om keuzes te maken over wat ik achterlaat en wat ik meeneem.

Noteer jij ook jouw mind-en heart notities? Schrijf jij Je lessen en inzichten ergens op om nog eens terug te kunnen lezen?  Ik vind het altijd weer heel waardevol sowieso altijd bijzonder om weer een blik op te werpen. Zeker dit rare jaar, waarin het mij nog duidelijker werd (harde les) dat weerstand bieden en je verzetten totaal geen zin heeft.

Meebewegen is dan ook mijn woord voor het komende jaar. Ik zet het op de eerste regel van mijn nieuwe mind-en heart notitieboekje van 2021.

Wat is jouw woord van 2021?

, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *