Hoe we samen door de lock-down komen – The Key-Up Project!

Het is lang geleden, ik kan het me zelfs niet eens meer herinneren. Dat iets mij zo frustreert dat ik er hardop mijn uitspraken over doe. Laat staan dat ik er nu een blog over schrijf en het met je deel.

Oke. We zitten in een lock-down en dat is op zijn zachtst gezegd niet leuk. Maar om mij heen en op tv zie ik dat we een discussie voeren over hoe onze minister president Mark Rutten ons heeft toegesproken. Wat hij niet zei en wat we eigenlijk wilden horen. Wat hij had moeten zeggen. Maar dat is wat mij betreft niet de discussie die we moeten voeren.

We hebben het continue over wat niet goed gaat. Dat het te lang duurt. Dat er geen goede beslissingen zijn gemaakt. Ik begrijp dat deze situatie verwarring met zich meebrengt. Dat het lastig is omdat het je een hoop narigheid bezorgt. Dat je je zorgen maakt. Maar hebben we met elkaar niet veel meer aan tips hoe we zo goed mogelijk door deze lock-down heen komen? Hebben we er niet veel meer aan als we elkaar steunen en elkaar helpen waar mogelijk? Hebben we er niet veel meer aan om positief te blijven en er het beste van te maken?

Om een positieve bijdrage te kunnen leveren, ben ik KEY-UP* gestart. 

KEY-UP steekt iedereen die het kan gebruiken een hart onder de riem en is een brenger van een positieve boodschap die een lach op je gezicht laat verschijnen. KEY-UP heeft aandacht voor jou wanneer je diep in je hart bent geraakt door het overlijden van een dierbare. Wanneer je bedrijf in zwaar weer verkeerd. Wanneer je deze dagen in eenzaamheid door moet brengen. Wanneer je een beetje aandacht nu heel goed kan gebruiken!

Ben jij of ken jij iemand die tijdens deze lock-down periode wat positiviteit en aandacht kan gebruiken, vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in met een kort verhaaltje waarom je het KEY-UP pakketje wilt ontvangen en of het voor jezelf of het een cadeautje voor iemand anders is. Het KEY-UP pakketje valt dan vanzelf op de deurmat.

*Wil jij KEY-UP ondersteunen met een passend product, een bedrag doneren of kun jij op een andere manier een bijdrage leveren, neem dan contact op. Samen komen we er wel doorheen.

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *