Vrouwen Met Aandacht Meetup groep!

Welkom mede avonturiers en ontdekkingsreizigers. Heel even wil ik jullie vertellen over een nieuwe groep die ik ben gestart. Na de inspiratieborrel, die nu i.v.m. met Covid19 niet echt door kan gaan op de manier dat ik het voor ogen heb, heb ik de Meetup groep Vrouwen Met Aandacht opgericht.

Deze groep is ontstaan door ja te zeggen. Voorbij twijfel en angst ja zeggen tegen het universum. Deze groep is voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling en groei. Voor vrouwen die ervaringen willen delen en kennis willen uitwisselen.

De evenementen vallen altijd onder het kopje hart, hoofd en handen in verbinding en kunnen variëren van het bewandelen van een (outdoor) labyrint tot een (online) creatieve workshop. Wellicht woon je in de buurt of ben je een keer in de buurt. Dan ben je van hart welkom deel te nemen aan de evenementen die ik organiseer.

Klik hier voor meer informatie en hopelijk tot ziens.

 

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *