Missie

Een plan, een doel, een duidelijk beeld voor ogen hebben. Uhm nee. We hoeven er geen label aan te hangen maar ik denk dat ik meer een dwaler ben. Ik ben niet iemand die de weg kwijt is, ik ben altijd precies waar ik moet zijn ( en soms ben ik wel even verdwaald maar dan schakel ik de hulptroepen in). Maar dat ogenschijnlijke heen en weer fladderen door het leven kan soms lastig zijn voor de buitenwereld. Het laat zich zo moeilijk definiëren. ‘Jij bent een beetje van het zweverige soort.’ Aha oké. Zweverige soort. Ja joh noem hoe jij het wilt noemen, dat het voor jou met dat kadertje eromheen veel beter te plaatsen is, vind ik fijn voor jou.

Maar naast het dwalerschap heb ik wel een duidelijke missie. Mijn missie is, naast het vieren van het leven en de liefde, om mijn kennis over te dragen aan andere vrouwen die net als ik willen groeien en zichzelf willen ontwikkelen en bovenal lekker in hun vel willen zitten.

Ik wil mensen helpen en dan niet met hocus pocus, hippe woorden en slimme marketingtrics.  Informatie delen waar je wat aan hebt. Dat is wat ik wil.  Ik voel dit meer dan ooit. Ik wil praktische informatie delen die je toegang geeft tot tools die jij al in bezit hebt maar nog niet weet in te zetten. Ik schijn mijn licht op hart-en mindzaken. Ik geef je mijn aandacht. Omdat iedereen gelukkig wil zijn en ik daar heel graag een bijdrage aan wil leveren. Om zo mensen vooruit te helpen.

Ondertussen blijf ik gewoon ronddwalen mensen; dat maakt mij het meest gelukkig (én ik ben er behoorlijk goed in).
Zo dit was weer mijn uit het hoofd en hart momentje. Fijne dag vandaag! Fijne missie wat die van jou ook mag zijn.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *