Zonder actie geen resultaat

[zonder actie geen resultaat] Even een kleine terugblik naar niet zo lang geleden. 

In de maanden oktober, november en december was het uitblijven van enig resultaat erg logisch gezien mijn minimale inspanning. Het was de tijd van het jaar maar het was nou ook niet zo dat ik veel zin had of borrelde van de inspiratie. Het had een reden maar ik kon er nog niet helemaal de vinger op leggen. Nieuwsgierig wat mijn raadgevers mij influisterden?

Heerlijk was het

Even niks bedenken, maken, plaatsen, liken, delen, creëren, vragen, beantwoorden. Maar ook vreemd. Niet de drive hebben om aandacht te besteden aan datgene waar je met hart en ziel aan hebt gewerkt de laatste jaren voelde raar. Dat dwalen is even oké, maar dan wil je ook gewoon weer richting kiezen. Zonder actie geen resultaat!

Het was goed om even tijd te nemen. Ondertussen stelde ik mezelf de vragen die ik normaal aan anderen stel. De antwoorden daarop werden mijn raadgevers. 

Conclusie: Blijven doen wat je kent, kan veilig en vertrouwd zijn, maar komt ook met een bepaald risico. Voor mij betekende het dat ik mezelf in mijn groei en ontwikkeling beperkte. Het vraagt om wat inzicht maar het is dan een logische stap om afscheid te nemen van wat niet meer werkt.

Ik heb dan ook afscheid genomen van de aandachtgever als life coach, eventmanager, Blikopener, Z.IE.L ambassadeur, angstentemmer etc.. Daardoor is er ruimte ontstaan voor nieuwe ideeën en plannen die beter bij de aandachtgever van nu past. Mijn kennis en ervaring delen maar dan in een heel nieuw, veel beter zittend jasje. Klaar voor actie!

Ik knoop hem nog even goed in mijn oren en doe gerust hetzelfde: Zonder actie geen resultaat!

, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *