Met Aandacht

Jezelf ontmoeten, jezelf dus ook keihard tegenkomen (de mooie maar zeker ook de veel minder mooie kanten), we herkennen het vast allemaal. Jezelf dan omarmen, volhouden, blijven geloven in jezelf en vertrouwen hebben dat het goed komt. Dat dit ook weer voorbij gaat. Jij er weer bovenop komt. Dat is op zijn zachtst gezegd geen smooth ritje.
Ook al zou je dat misschien heel graag willen, je weet dat het niet zonder slag of stoot gaat. Maar uit ervaring kan ik je het volgende vertellen: het is absoluut de moeite waard om je ogen te openen, dat wat op je pad komt aan te gaan en er niet voor weg te (blijven)lopen.
Omarm het maar

Durf het maar te geloven
dat jij het kan en sterker bent
Wanneer jij jezelf beter kent
Vanuit een voelen en weten
Vanuit een zuiver zijn
Voorbij twijfels, angsten,
verdriet en pijn
Je eigen ware ik ontmoet
Durf het maar te geloven
Met jou komt het wel goed

Category
Tags
No Tag

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *